Продължаваме промяната“ отчетоха какво са свършили в 49 Народно събрание

...
 
Продължаваме промяната“ отчетоха какво са свършили в 49 Народно събрание
Коментари Харесай

ПП отчете като успех бюджета, механизма за разследване на главния прокурор и Росенец

 

„ Продължаваме промяната “ регистрираха какво са свършили в 49 Народно заседание от началото на неговата работа преди три месеца, съобщи БГНЕС.

От Политическа партия подчертаха, че вършат този доклад, „ тъй като всеки жител би трябвало да знае какво работят народните представители “.

„ След като служебното държавно управление забави с шест месеца, единствено за три седмици… приехме постоянен бюджет с недостиг от 3% “, показват преди всичко от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„ След 13 години на интернационалните рекомендации и, вътрешнополитически борби и цивилен протести… приехме механизма за следствие на основния прокурор “, акцентират на второ място от Политическа партия.

На трето място показват, че „ след повече от 10 години бавене и стотици почтени жертви…приехме измененията в закона за отбрана от домашното принуждение “.

„ След повече три години, три Народното събрание и десетки избягали компании от България…приехме Закона за сдруженията с изменчив капитал “, слагат на четвърто място от Политическа партия.

Като пети триумф е посочен, че „ след десетилетия на концесии в ущърб на националния интерес… върнахме пристанище „ Росенец “ на страната “.

Другите достижения през миналите три месеца на законодателна работа са: прекъсване на нарастването на квотите за изсичане на българските гори; отпадането на синия талон; увеличение на наказванията на педофилия и разпространяване на детска порнография; приемането на по-тежки санкции за хомофобия; приемане на по-тежки санкции за принуждение над животни.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР